📢 ModWorkshop x Sidetrack Games

Hey everyone, Milk here. You might remember me as the one who manages ModWorkshop from behind the scenes.

I've got some good News for all of you.

Me and Luffy decided to join ModWorkshop with Sidetrack Games (the guys who made RAID: WW2 updates and maintain PAYDAY 2)

Going forward that means there wont be any more ads. Nobody liked those anyways.
It also means we will have some more resources to run ModWorkshop, so it'll be a bit faster.

As for how ModWorkshop works and operates, that does not change.
The community continues to be in charge and makes the decisions that matter.

This generally means the burden of everything isn't just on me alone anymore.
And it also means that there is a better future ahead for ModWorkshop.
Running certain things alone has not always been easy.

So to a better future and lots of cool new mods.

[Закрыто]Поиск мода

Какое-то время назад видел здесь мод/утилиту, которая может управлять строками в меню (в основном отображение)
Сейчас её тут нет, не подскажете?

Replies

Ты про мод, который заменяет текст в игре переменными по которым делают переводы для игр? http://modwork.shop/14801

Нет, не этот. Прямой контроль отображения строк, если строка раскомментирована в файле конфига - не рендерится.

Нет, не этот. Прямой контроль отображения строк, если строка раскомментирована в файле конфига - не рендерится.

Тоже этот мод поискал. С удовольствием выпилил бы кучу говна лишнего. Можно попробовать вставить свой файл, который отвечает за строки в меню, но он очень душный. Если интересно это lib\managers\menu\playerinventorygui.lua

Тоже этот мод поискал. С удовольствием выпилил бы кучу говна лишнего. Можно попробовать вставить свой файл, который отвечает за строки в меню, но он очень душный. Если интересно это lib\managers\menu\playerinventorygui.lua

Да, уже смотрел, но он размером с товарный вагон, а где именно там отрисовка меню - хз.

Main Menu Streamline

Дай бог тебе здоровья. Мод просто рай для моих глаз.

60 778