modworkshop

Full Version: Just installed the game, but it crashes
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Yo people.
Like I said, I've just installed the game on my new PC. The problem is that I had it on my previous laptop and I had BLT installed there. When I wanted to start the game for the first time on PC, it crashed at the "Press any key" screen. I think, that the problem is in Steam Cloud, it cant load the BLT because it isnt installed. I tried to install it, but it didnt work. I also copied the save file from laptop, tried to change settings... Nothing works. Can anyone help me?

Application has crashed: C++ exception
[string "lib/managers/weaponfactorymanager.lua"]:1516: attempt to index a nil value



SCRIPT STACK

get_silencer_concealment_modifiers() lib/managers/blackmarketmanager.lua:1192
visibility_modifiers() lib/managers/blackmarketmanager.lua:2692
outfit_string() lib/managers/blackmarketmanager.lua:1274
_update_outfit_information() lib/managers/menumanagerpd2.lua:639
set_equipped_armor_skin() lib/managers/blackmarketmanager.lua:504
_remove_unowned_armor_skin() lib/managers/blackmarketmanager.lua:6504
load() lib/managers/blackmarketmanager.lua:6802
_load_cache() lib/managers/savefilemanager.lua:1069
_load_done() lib/managers/savefilemanager.lua:912
lib/managers/savefilemanager.lua:1485


-------------------------------

Callstack:

         payday2_win32_release  (???)     ???                                                 
         payday2_win32_release  (???)     zip_get_name                                        
         payday2_win32_release  (???)     zip_get_name                                        
         payday2_win32_release  (???)     ???                                                 
         payday2_win32_release  (???)     zip_get_name                                        
                           ???  (???)     ???                                                 
                           ???  (???)     ???                                                 
                           ???  (???)     ???                                                 
                           ???  (???)     ???                                                 
                           ???  (???)     ???                                                 
                           ???  (???)     ???                                                 
                           ???  (???)     ???                                                 
                           ???  (???)     ???                                                 
                           ???  (???)     ???                                                 


-------------------------------

Current thread: Main

-------------------------------

System information:
Application version : 1.92.790
CPU : Intel® Core™ i5-4670 CPU @ 3.40GHz (2 cores); SSE; SSE2; SSE3; SSSE3; SSE4.1; SSE4.2
DirectX : 12.0 
GPU : ASUS R7 265 Series / aticfx32.dll[8.17.10.1404]
Language : english
Memory :     12226MB 228KB
OS : 6.2.9200 () 0x100-0x1 (64 bits)
Physics : threaded
Renderer : DX9 threaded
Sound : C-Media Inc. (Speakers (2- USB PnP Sound Device))
looks like you are missing custom content on your current installation that is included into your savefile
this mod should fix that and allow you to start
https://modworkshop.net/mydownloads.php?...&did=23732
Now the game doesnt even open :/ Thanks for your help though